Rezultat historik i Të Gjelbërve Shqiptar në zgjedhjet lokale të 30 Qershorit

Zgjedhjet vendore të 30 Qershorit 2019, u mbajtën në një situatë të pazakontë elektorale. Partia e Gjelbër pavarësisht situatës aspak normale të krijuar, vendosi të marrë pjesë duke u regjistruar në Komisionin Qëndror Zgjedhor dhe duke përgatitur listat e kandidatëve për këshillat bashkiak. Sfida që kishim përpara nuk ishte aspak e lehtë. Bazuar në aspiratat […]

Lexo me shume